A humorista
MŰSORRENDELÉS

Keresés

Tisztelt Partnerünk!

Amennyiben igényes humorral szeretné megajándékozni a közönséget, akkor bátran ajánlom a Karinthy-gyűrűs MAKSA ZOLTÁN humorista politika-, és trágárságmentes produkcióit, melyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy bármilyen helyszínen, művelődési házaktól a falunapokon át a kiskocsmáig szórakoztassák a publikumot.

ÍME A MAKSA KÍNÁLAT 2023-BAN:Önálló standup estek:1. ÖNINTERJÚ

Maksa Zoltán önálló előadóestje saját magáról…

„…születésemet semmi különös égi jel nem kísérte, anyám a három királyt a mirhával azóta is várja, úgyhogy aki most önök előtt áll, tulajdonképpen nem más, mint egy kihordott terhesség…”

… így vall magáról Maksa Zoltán humorista, pályára lépésének 38. esztendejében. Az ismert közszereplő ebben a kb. 70 perces standup előadásában most valós énjét tárja hallgatói elé. Összegyűjtötte ugyanis azokat a jellegzetes újságírói kérdéseket, melyeket pályája során eddig mindig feltettek neki profi újságírók és egyszerű hétköznapi érdeklődő emberek egyaránt. Az ezekre adott nyilvános őszinte, de a velejéig humoros válaszok sosem maradnak reakció nélkül a közönség részéről, mely a leggyakrabban szívből jövő nevetés és taps. De hogy a kép teljes legyen, tabutémák nélkül, rengeteg háttérsztorival, elgondolkodtató észrevétellel, tapasztalattal színesíti műsorát, néha sík, néha görbe tükröt tartva az eltelt három évtized magyar társadalma elé…

Az előadás részlete megtekinthető: https://vimeo.com/84308708

Ára: 150 ezer ft útiköltséggel2. APÁM MEGMONDJA!

Helyi laza csávó standup.

Zoltán ebben a műsorában a falu keménylegényeként sztorizik felgyűrt fehér ingben, mellényben, saját gyökereit megidézve. Heves megyei gyermekként sok ilyen legényt látott maga körül, volt hát miből meríteni, mikor ezt a kissé tájszólásos, egyszerűen logikus észjárású, mindent megoldó, de nagyon szerethető figurát megalkotta.

Az előadás kétféle verzióban rendelhető. A teljes verzió ideje 85 perc, elsősorban színháztermi, vagy hasonlóan nyugodt körülmények közé, ülő közönségnek ajánlva. A rövidített verzió 45 perces, falunapokra, szabadtéri rendezvényekre ideális. Technikai igénye: 1 db. állványos mikrofon

Ára: 150 ezer ft útiköltséggel3. BEST OF MAKSA

Válogatás Zoltán legsikeresebb kabarészámaiból, standup monológjaiból. A műsorban rövid részlet hangzik el mintegy kedvcsinálóként a másik három előadásból is.

Ezt a műsort rövidebb műsorigényű helyekre ajánljuk, hiszen 30 perctől bármilyen előre egyeztetett időtartamú lehet. A céges rendezvényeken, falunapokon kívül ugyancsak ezt ajánljuk családi magánrendezvényekre, születésnapokra, esküvőkre is, mert Zoltán a betétszámokat mindig az adott alkalomnak megfelelően válogatja össze.

Ideje 30 perctől 90-ig bármennyi lehet, technikai igénye: 1 db. állványos mikrofon

Ára: 150 ezer ft útiköltséggelEgyéb ajánlatok:

EGÉSZ NAPOS MŰSORVEZETÉS CÉGES RENDEZVÉNYEKEN, CSALÁDI NAPOKON

Maksa úr közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik az egész napos szabadtéri rendezvények levezetésében, hiszen több nagy cég mellett – MOL, Telekom, Shell, Honda, Suzuki, Tesco, stb. – a céges partnertalálkozók százait vezette, mindenki megelégedésére. A legegyszerűbb rábízni a színpadot, s ott garantáltan gördül minden az előre megszabott rend szerint, persze nem mellőzve a Maksa-féle humort sem...

Ára 200 ezer ft/nap + egységesen 30 ezer ft útiköltséggel, km távolságtól függetlenül, mint minden felsorolt esetben.

SZÜLETÉSNAPI, HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓS MŰSOROK SZEMÉLYRE SZABOTT KÖSZÖNTÉSSEL

Zoltánt egyszer felkérte egy barátja, hogy írjon köszöntőt az esküvőjére, és az anyakönyvvezető után eskesse ő is össze leendő feleségével. Az esemény létrejött, s az ott tapasztalt siker nyomán hirdeti Maksa úr a családi rendezvények humorfelelőseként is magát immár 15 esztendeje...

Ára: 200 ezer ft-tól

Többszemélyes előadások:

1. A RETRÓ VISSZAVÁG!

A "Veszélyes évszakok" humorcsapat - Bach Szilvia, Maksa Zoltán, Nádas György és Ihos József - közös retró humorestje!!!

Tudja, hányszor megkérdezik e kabaréműsor szereplőitől, miért nincsen Maksa Híradó? Hova lett a Markos-Nádas duó? Mi van Kató nénivel, akit Ihos József formált meg egy évtizeden át? És folytathatnánk…

Az itt kínált műsorban Maksa Zoltán kortársaival lép ismét színpadra, akik önállóan és Zoltánnal közös kabarészámokban is szórakoztatják a közönséget – trágárság és politika nélkül.

Időtartam: 1 részben 100 perc, két részben 1 negyedórás szünettel 2x50 perc.

Technikai igény: CD lejátszó, 2 db. állványos mikrofon

Kedvezményes ár a teljes csapattal 450 ezer ft útiköltséggel, de kérhető két szereplővel is, a tiszteletdíj 120 ezer ft/fő + egységesen 30 ezer ft útiköltség az országhatárokon belül.Ezt ajánlom!!! ÚJ!

2. ÉLŐ MAKSA HÍRADÓ

Aradi Tibor, Varga Ferenc József, és Maksa Zoltán közös estje igény szerint akár két részben

A Maksa híradó 1991-es elindulását követően 13 éven keresztül szórakoztatta a Szeszélyes évszakok közönségét, s a 2015-ös szezon óta ismét hallható a Rádiókabaré hullámhosszán...

A humorista tehát két, ma már a néhai Sas kabaréból (ATV), és a Rádiókabaréból („Ottfelejtett mikrofon” sorozat) ismert híradós alapító tag humoristával (Aradi Tibor, Varga Ferenc József), valamint az állandó néhai sportszerkesztő, Orbán Sándorral kiegészülve nosztalgia híradó válogatást állított össze a legsikerültebb hírekből, jelenetekből, majd az est során a két ifjabb titán önállóan is bemutatkozik, ahogy manapság az ATV csatorna péntek esti kabarésávjában is teszik!

A műsor ideje egy részben 110 perc, két részben kb. 2x60 perc

Technikai igénye: 3 db. állványos mikrofon, CD lejátszó, pendrive lejátszási lehetőség

Ára: 400 ezer ft útiköltséggelTURNÉ ESETÉN – 3 előadás felett, ott alvás esetén - VALAMENNYI PRODUKCIÓ ELŐADÁSONKÉNTI ÁRÁBÓL JELENTŐS KEDVEZMÉNY AZ ELŐADÁSSZÁM FÜGGVÉNYÉBEN!!

42 év a humorista pályán!