A humorista
MŰSORRENDELÉS

Keresés

MAKSA ZOLI MŰSORAJÁNLATA:

 Tisztelt Partnerünk!

Amennyiben igényes humorral szeretné megajándékozni a közönséget, akkor bátran ajánlom a Karinthy-gyűrűs MAKSA ZOLTÁN humorista politika-, és trágárságmentes produkcióit, melyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy bármilyen helyszínen, művelődési házaktól a falunapokon át a kiskocsmáig szórakoztassa a publikumot.

AZ ITT FELSOROLT ELŐADÁSOK MEGRENDELHETŐK AZ ALÁBBI EMAIL CÍMEN:

zoltan.maksa@gmail.com

 

ÍME A MAKSA KÍNÁLAT 2017-18-BAN:    

 

Színházi előadások:

 

KONYHASHOW – Az étterem másik oldala

 

(Hofi Géza emlékére)

Maksa Zoltán méltán nagy sikert hozó produkciója a Mikroszkóp Színpadon ment egy évadon keresztül. Egy képzeletbeli, a magyar viszonyokat tekintve eléggé valósnak tűnő étterem konyhájában játszódik.

Zoltán ebben a műsorában egy étterem hátsó traktusában békésen mosogató, de a világról aktívan véleményt formáló, lezser fickót alakít, az eddigi reakciók alapján igen kellemes szórakozást nyújtva a politika-, és trágárságmentes humor kedvelőinek, külsőségeiben kicsit megidézve Hofi Géza szellemét, hiszen Géza bácsi halála óta ez az első olyan stand up színházi produkció, ahol az előadó jelmezzel, kellékekkel, s szituációs játékkal egészíti ki produkcióját.  

Demó a műsor részletével:  https://vimeo.com/84767099  

A műsor ideje kb. 80 perc szünet nélkül, technikai igénye: előadóterem színpaddal vagy dobogóval (min. 3x4 méter), 1 db. mikroport erősítése, segítség a díszletek pakolásánál, öltöző. 


ÖNINTERJÚ

 

Maksa Zoltán önálló előadóestje saját magáról…

„…születésemet semmi különös égi jel nem kísérte, anyám a három királyt a mirhával azóta is várja, úgyhogy aki most önök előtt áll, tulajdonképpen nem más, mint egy kihordott terhesség…”
… így vall magáról Maksa Zoltán humorista, pályára lépésének 31. esztendejében. Az ismert közszereplő ebben a kb. 70 perces standup előadásában most valós énjét tárja hallgatói elé. Összegyűjtötte ugyanis azokat a jellegzetes újságírói kérdéseket, melyeket pályája során eddig mindig feltettek neki profi újságírók és egyszerű hétköznapi érdeklődő emberek egyaránt. Az ezekre adott  nyilvános őszinte, de a velejéig humoros válaszok sosem maradnak reakció nélkül a közönség részéről, mely a leggyakrabban szívből jövő nevetés és taps. De hogy a kép teljes legyen, tabutémák nélkül, rengeteg háttérsztorival, elgondolkodtató észrevétellel, tapasztalattal színesíti műsorát, néha sík, néha görbe tükröt tartva az eltelt három évtized magyar társadalma elé…
Az előadás részlete megtekinthető:   https://vimeo.com/84308708

 

APÁM MEGMONDJA!  ÚJ!!!

 

Vadonatúj standup összeállítás falunapokra, vidéki rendezvényekre!

Zoltán ebben a műsorában a falu keménylegényeként sztorizik kigyűrt fehér ingben, mellényben, saját gyökereit megidézve. Heves megyei gyermekként sok ilyen legényt látott maga körül, volt hát miből meríteni, mikor ezt a kissé tájszólásos, egyszerűen logikus észjárású, mindent megoldó, de nagyon szerethető figurát megalkotta.

Az előadás kétféle verzióban rendelhető. A teljes verzió ideje 85 perc, elsősorban színháztermi, vagy hasonlóan nyugodt körülmények közé, ülő közönségnek ajánlva. A rövidített verzió 45 perces, falunapokra, szabadtéri rendezvényekre ideális. Technikai igénye: 1 db. állványos mikrofon

BEST OF MAKSA

 

Válogatás Zoltán legsikeresebb kabarészámaiból, standup monológjaiból.

A műsorban rövid részlet hangzik el mintegy kedvcsinálóként a másik három előadásból is.

Ezt a műsort rövidebb műsorigényű helyekre ajánljuk, hiszen 30 perctől bármilyen előre egyeztetett időtartamú lehet. A céges rendezvényeken, falunapokon kívül ugyancsak ezt ajánljuk családi magánrendezvényekre, születésnapokra, esküvőkre is, mert Zoltán a betétszámokat mindig az adott alkalomnak megfelelően válogatja össze.  Ideje 30 perctől 90-ig bármennyi lehet, technikai igénye: 1 db. állványos mikrofon


Többszemélyes előadások:

 

ELŐTTEM AZ UTÓDOM… ÚJ!!!

 

Maksa Zoltán és Orosz György humoristák közös estje

Minden művész életében eljön a pillanat, amikor szembesülnie kell valamivel… Méghozzá azzal, hogy egyszer majd jön egy ifjú titán, aki ugyanazzal a mosollyal, alázattal és hittel lát neki a tömegszórakoztatás magasztos feladatának, ugyanúgy nem restell tanulni az elődöktől, mint Zoltán tette a nyolcvanas években, és ugyanúgy hamar megszereti a közönség, mint Maksa urat a 82-es Humorfesztivál közönsége és hallgatói a rádiókészülékek mellett.

Hát eljött a pillanat! S a „pillanatot” OROSZ GYÖRGY-nek hívják!

S hogy a generációs különbség ellenére mennyire egyformán jár az agyuk, jelzi, hogy együtt indulnak egy igazi hamisítatlan standup turnéra!

(Orosz György a TV2 Frízbi című műsorának 4 évvel ezelőtti szilveszteri adásában tűnt fel, s villámsikert aratván mára már önállóan és humortársulatával együtt is szerepel. A rádiókabaréban szintén rendszeresen hallhatjuk, ahol először Maksa Zoltán 50. születésnapi műsorában lépett fel komoly sikerrel, megváltva ezzel a belépőjét a humor utolsó hazai fellegvárába…)

Orosz György demo videó: https://vimeo.com/74394935

A műsor ideje 90 perc szünet nélkül. Technikai igénye: előadó-, vagy színházterem, ülő közönség, szórt fehér színpadfény, 2 db. állványos mikrofon.

 

 

A RETRÓ VISSZAVÁG! ÚJ!!!

 

Maksa Zoltán és Nádas György vagy Ihos József estje.

Tudja, hányszor megkérdezik e kabaréműsor szereplőitől, miért nincsen Maksa Híradó? Hova lett a Markos-Nádas duó? Mi van Kató nénivel, akit Ihos József formált meg egy évtizeden át? És folytathatnánk…

Az itt kínált műsorban Maksa Zoltán vendégeként egy-egy kortársa lép vele színpadra, aki önállóan és Zoltánnal közös kabarészámokban is szórakoztatja a közönséget. Jelenleg Nádas Györggyel vagy Ihos Józseffel van Maksa úrnak közös estje.
Időtartam: általában másfél óra. Technikai igény: CD lejátszó, 2 db. állványos mikrofon

Ára mindhárom partner esetében 190 ezer ft.

 

AMI A MAKSA HÍRADÓBÓL KIMARADT

 

Aradi Tibor, Varga Ferenc József és Maksa Zoltán közös estje igény szerint akár két részben

A Maksa híradó 1991-es elindulását követően 13 éven keresztül szórakoztatta a Szeszélyes évszakok közönségét, s a 2015-ös szezonban egy évre újra visszatért a Rádiókabaré hullámhosszán.

A humorista tehát két, ma már a néhai Sas kabaréból (ATV), és a Rádiókabaréból („Ottfelejtett mikrofon” sorozat) ismert híradós alapító tag humoristával kiegészülve (Aradi Tibor, Varga Ferenc József) nosztalgia híradó válogatást állított össze a legsikerültebb hírekből, jelenetekből, majd az est során a két ifjabb titán önállóan is bemutatkozik, ahogy manapság az ATV csatorna péntek esti kabarésávjában is teszik!

A műsor ideje egy részben 90 perc, két részben kb. 2x50 perc

Technikai igénye: 3 db. állványos mikrofon, CD lejátszó

 

 

MAKSA ZOLTÁN ÉS A FELEKIRÁLYSÁG ZENEKAR KÖZÖS KONCERTJE

 

A Felekirályság zenekar 4 fiatal, profi zenész tagja a zenei stílusok, műfajok mesteri keveréséhez a televíziós esti mesékből ismert rajzfilmek főcímzenéit vette alapul rengeteg humorral, zenei ötlettel díszítve! S ehhez a hab a tortán: a dalokat végig Maksa Zoltán konferálja, aki egy kerettörténetbe ágyazva tálalja a Felekirályság átdolgozásait, alaposan megkenegetve a közönséget a jóféle Maksa-humorral! (zenekari infók: www.felekiralysag.hu)

Az előadás ideje kb. 90 perc, technikai igénye egyedi egyeztetés szerint.Egyéb ajánlatok:

 

EGÉSZ NAPOS MŰSORVEZETÉS CÉGES RENDEZVÉNYEKEN, CSALÁDI NAPOKON

 

Maksa úr közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik az egész napos szabadtéri rendezvények levezetésében, hiszen több nagy cég mellett – MOL, Telekom, Shell, Honda, Suzuki, Tesco, stb. – a céges partnertalálkozók százait vezette, mindenki megelégedésére. A legegyszerűbb rábízni a színpadot, s ott garantáltan gördül minden az előre megszabott rend szerint, persze nem mellőzve a Maksa-féle humort sem...


Jelentkezésüket várva tiszteletteljes üdvözlettel:

Maksa Zoltán      zoltan.maksa@gmail.com

 

 

 

 

maksa zoltan nagyszemu      Maksa kertesz karikatura     maksa gyerek rajz

 


Önálló előadóestek:

 

1. Best of Maksa

 

maksa zoltan marcali

 

Maksa Zoltán eddigi legsikeresebb számaiból, előadóestjeiből és a Maksa Híradó kiadásaiból válogatott egyveleg.

Ideje 30 és 60 perc között változhat előzetes egyeztetés szerint. Bálokra, vállalati rendezvényekre kifejezetten ajánlott.

Ezen előadáson belül Zoltán külön kérésre szívesen „megénekli” a helyszínt a szponzort, vagy valamelyik

vendéget.

 

2. Öninterjú

 

maksa zoltan oninterju

 

A 2012-ben pályára lépésének 30. évfordulóját ünneplő humorista visszatekintése eddigi életművére. Rengeteg sztorival, háttéranyaggal, személyes adalékokkal megtűzdelve. Ideje: 70 perc

 

 

3. Konyhashow

 

konyhashow

 

Maksa Zoltán 2009-ben bemutatott produkciója a Mikroszkóp Színpadon ment egy évadon keresztül váratlanul nagy sikerrel, hiszen Hofi után hosszú időn keresztül senki nem próbálkozott olyan standup esttel, ahol a figura szituációba helyezve igazi színházi környezetben, jelmezben, díszlettel, kellékekkel adja elő műsorát.

Zoltán ebben az estjében egy étterem hátsó traktusában békésen mosogató, de a világról aktívan véleményt formáló, lezser fickót alakít, a tőle megszokott mosolygós stílusban és poénáradattal, mely érdekes módon nem trágár, nem sért senkit, csak egyszerűen vicces, de legfőképpen: igaz…
Az előadás ideje: kb. 80 perc. Technikai igénye: lehetőleg előadó-, vagy konferenciaterem, ülő közönség, színpad vagy pódium, megfelelő világítás, 1 db. mikroport erősítése.)

 

4. Apám megmondja!

 

apam megmondja maksa zoltan

 

Maksa Zoltán gyermekkorának egy bizonyos részét egy gyönyörű Heves megyei faluban töltötte, ahol tősgyökeres pestisége ellenére befogadták, s már gyermekként megtanulta elismerni és tisztelni a vidéki emberek munkáját, csavaros észjárását, humorát. Ebből táplálkozva írta meg 2013 első harmadában az „Apám megmondja!” c. előadását, mely ezen vidéki humorból merít, méghozzá jó mélyen. Egyszerű történeteket mesél a saját és rokonai életéből, de mégis közel érezzük magunkhoz e történeteket, mert bármelyik bármikor megeshet velünk is…  Az előadás ideje: kb. 60 perc

 

 

 

5. EXTRA CSEMEGE!!

 

Maksa Zoltan Ezustlakodalom

 

Maksa Zoltán nemrég egy esküvőn vett részt, melynek előkészületei során arra kérte az ifjú pár, hogy a násznépnek egy kis vetítéssel egybekötött humoros stand upot tartson bemutatva az ifjú pár tagjainak törzsfejlődését a nagy napig.

Az ötletnek olyan sikere lett, hogy a humorista arra gondolt, miért ne szerezhetne más pároknak is örömet hasonló vidám összeállítással, mely nem hakni, hiszen egyszeri és megismételhetetlen, mint maga a szertartás, mert kizárólag arról a bizony, éppen egybekelt házaspárról szól!

Tehát kedves házasulandók, figyelem! Ha szeretnék, hogy a hivatalos szertartás után Maksa Zoltán is összeadja önöket, vagy saját fényképeikkel, s egy profi kommentálásával megröhögtetni rokonaikat a Nagy Napon, hívják a 06-1-290-0257 telefonszámot, írjínak emailt ide: humor@maksa.hut vagy kattintson a Megrendelem gombra!

 

 


6. Műsorvezetés, termékbemutatók

 

Maksa zoltan portre

 

Maksa Zoltán remek hangulatot csinál akkor is, ha nem a saját műsorát adja elő, hanem pl. egy cég felkérésére, annak valamilyen ünnepi rendezvényére köszöntőt ír, vagy annak termékeit a maga sajátos humorával népszerűsíti az adott cég jelenlévő partnerei körében. Marketing szakemberek jól tudják, hatványozódik egy frissen bevezetett termék sikere, ha a bemutatás humorral fűszerezve, végig nevetve történik. Nos, Maksa úr ennek avatott szakembere immár 25 éve!

Referenciák: MOL, Honda, Seat, Suzuki, Contactrade Kft, BNV 9 éven át, Bemer Kft, ROLAND East Europe Kft., OBI, Vega Kft, győri EXPO, Szeptemberfeszt 8 éven át, stb.

 

7. Családi napok műsorvezetője

maksa zoltan marcali 

 

Családi napok műsorvezetőjeként pedig reggeltől a rendezvény utolsó percéig állja a sarat, tombolát, vetélkedőt vezet, sportversenyt és eredményt hirdet, pörköltet zsüriz és divatbemutatót kommentál igény szerint!

 

 

 

 

35 éve a humorista pályán... Ez jelent valamit... Hívjon bizalommal!

 

Email: zoltan.maksa@gmail.com